Un Raig d'excursions per Artà

Un Raig d’excursions per Artàportada

Vint-i-cinc anys fent excursions dóna per molt i per celebrar aquest quart de segle el grup excursionista un Raig d’Artanencs presenta un llibre que recull 25 rutes per conèixer millor el municipi d’Artà i la seva toponímia.

Alguns d’aquests camins ens duran vorera de mar (de Cala Mesquida a Cala Mitjana; de Cala Estreta a la Font de Penya-Roja,…), d’altres ens endinsaran per les muntanyes d’Artà (es Bec de Ferrutx, es Puig de sa Tudossa,…) i ens guiaran fins a llocs tan emblemàtics com l’Ermita de Betlem, l’Església de Santa Maria de Bellpuig o el poblat talaiòtic de Ses Païsses. Indrets, tots ells, d’alt valor paisatgístic i patrimonial.

“Un Raig d’Excursions per Artà” es tracta d’un llibre pensat per als amants del senderisme, de la natura i de la riquesa cultural dels nostres paisatges. El grup excursionista ha fet els itineraris, ha fitat els camins que no hi estaven i, amb la col·laboració d’experts, ha elaborat una fitxa amb els elements patrimonials (sínies, tafones, forns de calç) i els hàbitats naturals més destacables de cada indret.

La guia forma part del Pla de Dinamització Turística d’Artà.

Llocs de venda: Museu Regional d'Artà i llibreria "Lluna de paper"

1 comentari :

  1. Bones tardes:

    mon pare està molt interessat en aquest llibre i vol saber si encara es pot adquirir en qualque tenda.

    Salutacions

    ResponElimina