divendres, 1 de març del 2019

Mola de Son Pacs


10-03-2019 MOLA DE SON PACS

Perfil de l’excursió

Guia:  Jaume Payeras
Distancia aproximada: 13 Km.
Desnivell positiu: 706m.
Temps estimat: 5/6 hores
Dificultat: 3/5 mitjana. La major dificultat serà  al iniciar la marxa, quan  s'ascendeix al “Puig dels Boixos, per un camí que cal buscar contínuament i de moltíssima inclinació que en alguns passos ens haurem d'ajudar amb les mans,  però sense perill. La resta de l’itinerari és marcat i fàcil.

Itinerari:  Comença a s'Estret de la carretera de Valldemossa, puig des Boixos, caseta de sa Mola, esperó de son Ferrandell, coll de Sant Jordi, Son Brondo, Sa Comuna, Valldemossa.
Itinerari circular, llarg, per dins l'alzinar i amb camins en totes direccions. La pujada a la Mola de sa Comuna, requereix esforç important pel fet de ser el tram final de l'excursió.

La Mola de Son Pacs és un altiplà situat en el terme de Valldemossa. Aquesta s'eleva sobre la vall de son Brondo per la  seva cara nord i sobre el poble d’Esporles per la sud, sent la primera formació muntanyenca que trobam sortint de Palma en direcció Valldemossa. La mola s'estén per l'est fins al Puig dels Boixos i per l'oest fins a la Mola de son Ferrandell.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada