diumenge, 29 de setembre del 2019

FAR DEL CAP DE SES SALINES-COLÒNIA DE SANT JORDI


06-10-2019 FAR DEL CAP DE SES SALINES-COLÒNIA DE SANT JORDI

FITXA TÈCNICA 
Distància aproximada: 10 km
Pujada acumulada:
Ruta circular: No
Temps total: unes 3 h
Dificultat: 1 sobre 5

Aquesta primera excursió és una excursió senzilla però  molt guapa.
La iniciarem  davant l'imponent Far de Cap de Ses Salines, que actualment acull una estació d'investigació costanera de l'IMEDEA, agafarem el  camí estret que es troba a la dreta i el  seguirem en direcció nord-oest cap a la Colònia de Sant Jordi, bordejant la costa. El recorregut total, des del Cap de Ses Salines a la Colònia de Sant Jordi, té una llargària d'uns 10 km i es realitza aproximadament en dues hores més el temps dedicat a berenar i a banyar-nos si el temps acompanya.
A llarg del recorregut, els punts de més interès són les platja des Caragol, Cala en Tugores i Es Carbó, que mereixen especial atenció, menys concorregudes per ser només accessible a peu o a través de la mar.
També  passarem per les  platges d’ Es Dofí, Can Curt i Es Dols; i els illots d'en Curt, na Pelada, na Moltona i na Guardis. Tot el circuit és molt agradable, alternant espais de costa rocosa baixa amb terrenys arenosos i algunes zones de pinar on protegir-se del sol. La vegetació pròpia d'aquest hàbitat, les aigües cristal·lines de l'entorn i el panorama de l'Arxipèlag de Cabrera a l'horitzó configuren un paisatge inigualable.






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada